Misiune si valori

MISIUNE

Dezvoltarea, lansarea si promovarea unor resurse si concepte creative, originale si constructive, destinate unui public ce intelege nevoia de comunicare pe toate planurile si pe toate canalele disponibile publicului tinta.

VALORI

Calitate – O caracteristica importanta ce deosebeste munca noastra. Evaluam calitatea in orice punct al actiunilor noastre si incercam sa ne imbunatatim atat prin actiuni preventive cat si prin actiuni corective. Suntem hotarati sa perfectionam fiecare proces din echipa si sa crestem competitivitatea pe piata romaneasca.

Profesionalism – Echipa este un factor determinant in prezentarea produsului final. Punem accent atat pe individ si particularitate cat si pe echipa si ansamblu. Astfel fiecare aduce un plus de valoare.

Creativitate – Ce este progresul fara creativitate, creativitatea naturala a individului? Ca orice lucru nou, ca orice gandire altfel si ca orice zona neumblata (neexplorata), creativitatea poate duce catre un success rasunator sau catre o lume noua.

Inovatie – Inovatia este raspunsul la problemele, mici sau mari, aparute in utilizarea aparaturii si a echipamentelor existente. Inovatia conduce la simplificare.

Adaptabilitate – Piata, utilizatorii si relatiile parteneriale creeaza exigente si asteptari pe care le intampinam si analizam pentru evolutia noastra in fata fiecaruia dintre membrii comunitatii.

Comunicare – Este o parte dezvoltata a laturii umane ce ofera informatii bidirectional. Ne ajuta sa evoluam ca individ, dar si ca un tot.

Performanta – Este acolo in varf unde vrem sa ajungem in legatura cu fiecare domeniu in care activam, chiar si in cele mai noi. Dezvoltam oportunitatile si minimizam riscurile in fata carora suntem adusi.

Respect – Ne respectam si va respectam din dorinta de a evolua impreuna. Cei care dau dovada de respect si sunt capabili sa ofere o critica argumentata, obiectiva si constructiva sunt cei care fac un pas mai aproape de perfectiune.

Etica – Stim si respectam faptul ca fiecare cultura si fiecare individ se deosebeste prin propriile granite.

Reputatie – Pentru noi este scara pe care dumneavoastra ne plasati. Va multimim pentru fiecare treapta pe care o acordati organizatiei noastre si va asiguram ca suntem decisi sa fim un partener de incredere.