Divizii sub umbrela publiciton.ro

DIVIZII

publiciton.ro este brandul sub care se aduna o serie de alte nume recunoscute pe piata de specialitate din Romania. Aceste divizii au luat nastere ca urmare a nevoii de organizare si specializare a muncii si a expansiunii companiei in aceste directii. Este mai simplu ca fiecare organism specializat sa se afirme pe piata prestand un serviciu de calitate, caracteristica ce defineste una dintre valorile de baza care ne ghideaza actiunile.

publiciton.ro este in esenta agentia ce presteaza partea de analiza si partea creative a gandirii publicitare. O campanie de succes incepe aici. Include departamente precum: creatie si design, branding si identitate vizuala, marketing, relatii publice si comunicare, social media si digital media, dezvoltare si programare web si SEO, social media, media planning si media buying.

publicitonINK.ro este sectiunea de productie publicitara si tipar. Este o retea ce include, pe langa propria capacitate de productie, si o serie de parteneri la nivel national gata sa faca fata oricaror exigente ale clientilor.

publicitonEDU.ro este o divizie independenta ce are ca domeniu de activitate educatia, in toate formele ei. Presteaza servicii de educatie pentru orice varsta si deruleaza contracte independente atat cu persoane fizice, cat si cu alte organisme cu activitati in domeniul educatiei.

publicitonevents.ro are ca atributie principala, dupa cum sugereaza si numele, organizarea de evenimente. Are la randul sau doua ramuri – cea a evenimentelor de tip personal si cea a evenimentelor de tip business.

fotografiifilmari.ro este divizia ce presteaza servicii de inregistrare foto-video-audio. Este una din diviziile de top din industria fotografiei si videografie.