Despre noi

Cine?
publiciton.ro este o agentie de publicitate cu servicii complete, personalizate.
Infiintata in 2006, echipa include oameni cu experienta si expertiza in domeniu.

Ce?
Construim si comunicam imagine, analizam, realizam strategie, proiectam, coordonam, implementam, imbunatatim, perfectionam, expunem.
Suntem alaturi de tine de la idee la implementare si comunicare pana la comentariile de retur si imbunatatire.
Facem lucrurile de la cap la coada si ne axam pe originalitate, calitate, experienta, inteligenta, inspiratie, sinceritate si seriozitate.
Suntem orientati spre rezultate, dar si spre arta. In rezultatele partenerilor sta imaginea noastra, iar in arta sta spiritul publiciton.
Oferta noastra prezenta include, dar nu se limiteaza la: campanii complete, branding, realizarea mapei de identitate vizuala, webdesign si programare web, fotografie si videografie, optimizare pentru motoare de cautare, promovare online, consultanta specializata, marketing, media, relatii publice, tipar si productie, iar gama de servicii continua. Totul este oferit la un pret corect.

Cum?
Identitatea vizuala se realizeaza in urma repetatelor interactiuni cu clientul si dupa intelegerea obiectivului vizat.
Strategia de marketing si de relatii publice se concepe in urma analizelor si a obiectivelor clientului raportate la perioada de timp propusa.
Serviciile de fotografie si videografie se realizeaza cu echipamente performante, de catre profesionisti (fotografiile au caracteristici tehnice suficiente pentru orice tip de tipar, iar clipurile video se realizeaza la rezolutii superioare).
Designul grafic se concepe plecand de la identitatea vizuala create si publicul tinta propus.
Pentru partea de programare web folosim tehnologii moderne, potrivite scopului pe care il avem, urmarind in special sa adoptam solutii personalizate.
Evenimentele organizate au in spate o echipa dedicata si plina de energie gata sa raspunda celor mai variate si complexe solicitari ale clientilor.
Tiparul si productia publicitara se realizeaza cu echipamente proprii, dar intotdeauna sustinute de o retea de parteneri gata sa execute lucrarile speciale in timpul promis clientului.